Schaffer Erzsébet Újszentmargitán

December előtti utolsó vasárnap… Ez az idő már a várakozás ideje. Az elcsöndesedése. Az ember megáll, kinéz a saját életéből, másokra gondol és másokért tesz. Süteményt süt, csomagot készít, diót pucol, almát fényesít, beteget látogat…
Miért vágyik az ember a jóra? ezzel a címmel kezdi igaz “meséit” Schäffer Erzsébet író-újságíró november 27.-én vasárnapA Nők Lapja főmunkatársaként is ismert író történetei valójában embermesék. Embermesék többek közt arról, hogy mi is az kis gyémánt bennünk, amit hiába takargatunk, hiába rejtünk pajzsok, gátak, falak mögé, ott van és irányít, segít bennünket ha akarjuk, ha nem. A bizalomról mesél a vendégünk, ami nélkül nem érdemes, talán nem is lehet élni.
A gyertyafényes est egyúttal könyvbemutató is lesz. Schäffer Erzsébet frissen megjelent könyve, A szőlővirág illata itt kerül bemutatásra először, nálunk, Újszentmargitán.
A szerző szívesen dedikálja régi és újabb könyveit, mind a tíz, eddig megjelent kötetéből és hangoskönyveiből vásárolni is lehet majd.

No comments yet... Be the first to leave a reply!

Vélemény?

 

— required *

— required *